Starterspakket jonge architecten

Stagiairs en zelfstandige medewerkers die ook eigen projecten hebben lopen, moeten hun burgerlijke aansprakelijkheid hiervoor verzekeren. Het starterspakket voor de jonge architect vult die burgerlijke aansprakelijkheidsdekking nog aan met een waarborg rechtsbijstand en een individuele ongevallenpolis. Zo biedt Protect je zekerheid en vertrouwen zodat je je volledig kan richten op je creatieve kerntaak.

Combineer je polis BA met een waarborg rechtsbijstand en een individuele ongevallenpolis!

ONLINE OFFERTE PDF OFFERTE

VOORDELEN

  • Minimumpremies en lagere vrijstelling
  • Rechtsbijstand
  • Ideale ondersteuning voor starters

Wie is verzekerd?

Stagiair-architecten of architecten die nog geen 5 jaar afgestudeerd zijn.

Wat is verzekerd?

Het starterspakket is een voordelig pakket bestaande uit de polis beroepsaansprakelijkheid, rechtsbijstand en individuele ongevallen A24+.

STOPZETTINGSMODALITEITEN

Wanneer je jouw jaarlijkse beroepsaansprakelijkheidsverzekering wenst te beëindigen wegens stopzetting van jouw activiteiten (met uitschrijving uit de lijst van de Orde van Architecten of beperking van jouw activiteiten tot die van een zelfstandig medewerker), hoef je ons slechts een schriftelijk verzoek toe te sturen. Wij nemen dan contact met je op om de posterioriteitsregeling te bespreken die we dan aan jouw situatie aanpassen. Noot: Indien je alleen woningbouwprojecten realiseerde met een dekking in sectie 2 van jouw BA-10 woningbouw (wet Peeters Borsus), is er geen posterioriteitspremie te betalen.

ONLINE OFFERTE PDF OFFERTE