Vacatures

Wil je deel uitmaken van ons team? Protect is een relatief jonge onderneming die bestaat uit een 45-tal hooggeschoolde medewerkers. We focussen ons op de zaken waar we goed in zijn, namelijk beroepsaansprakelijkheid en bouwschade.

Protect is een familiale en onafhankelijke KMO, een unicum bij verzekeringsmaatschappijen. We kunnen ons geen logge administratie veroorloven. Daarom zetten we hard in op een vlakke structuur, korte beslissingstermijnen, betrokkenheid en aanspreekbaarheid.

We willen ook meer zijn dan een verzekeraar. We willen onze klanten niet enkel beschermen, maar ook ondersteunen. Daarom bieden wij naast innovatieve en specifieke verzekeringsproducten op maat ook een gratis kwalitatief dienstenpakket aan. Ook klantvriendelijkheid, innovatie en een faire prijs voor een goede kwaliteit zitten in onze missie vervat en zijn geen holle slogans.

Professionals protecting professionals

Protect zet zeer sterk in op opleiding en kennisoverdracht van haar medewerkers. Nieuwe medewerkers worden sterk begeleid en opgeleid door onze eigen vakmensen met hun relevante expertise. 

Een hele loopbaan lang zetten wij in op opleiding en talentontwikkeling, zodat wij de expert kunnen zijn in ons vak. Wij zijn de professionals die andere professionals beschermen.

Zin gekregen om onze dynamische ploeg te komen versterken? Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan via hrm@protect.be

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures.