01 / BEDRIJFSWAARDEN

Kwaliteit en duurzaamheid voor een langetermijnrelatie

Ons dynamisch team van 45 hooggeschoolde medewerkers, voor de helft bestaande uit ingenieurs en juristen, is gefocust op de zaken waar we goed in zijn, namelijk beroepsaansprakelijkheid en het beheren van bouwschades.

Als familiale en onafhankelijke KMO, een unicum bij verzekeringsmaatschappijen, streven we naar duurzaamheid en een langetermijnrelatie.

Innovatie en een correcte prijs voor goede kwaliteit zitten in onze missie vervat en zijn geen holle slogans, evenmin als onze betrokkenheid en aanspreekbaarheid.

Permanente innovatie

Protect biedt u kwaliteit op alle vlakken. Dat merkt u aan de degelijkheid van onze polissen, maar ook aan de persoonlijke service van uw verzekeringsadviseur.

Protect heeft een jarenlange ervaring in uw sector, gekoppeld aan een grondige verzekeringstechnische knowhow.

Zo bouwen wij, samen met u, aan uw zekerheid.

Bovendien biedt Protect u bijkomende ondersteuning en bescherming door:

  • preventie via een eigen juridische studiedienst
  • proactief optreden door interne experten bij dreigende schade
  • in de schadebehandeling streven wij zoveel mogelijk naar een minnelijke regeling tussen partijen.

Service en klantvriendelijkheid

Protect biedt u ook uiterst complete informatie aan.
Dankzij de jarenlange vertrouwdheid met de bouwproblematiek en via een persoonlijk accountmanagement, een up-to-date website, informatiesessies en een driemaandelijks bulletin, houden wij u permanent van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied op de hoogte.

Als gespecialiseerde verzekeraar ijveren wij voor uw belangen.
Via publicaties, bewustmakingscampagnes, lezingen en discussiepanels proberen wij aanpassingen en wijzigingen door te voeren in het belang van onze verzekerden: onze initiatieven rond de daling van de gerechtelijke intresten, onze medewerking in de totstandkoming van de Wet Laruelle en de erkenning van de gerechtsexperten spreken voor zich. Wij ijveren ook actief voor de algemene verplichte verzekering voor alle bouwpartners.

Voorbeelden van contracten, clausules, attesten en vragenlijsten kunt u via het privaat luik van onze website downloaden.
U hoeft enkel klant te zijn en over een paswoord te beschikken, dat wij u graag bezorgen.